"La câţiva oameni distanţă de tine" de Dan Coman în regia lui Radu Afrim

0 date rămase · Organizat de Centrul Cultural Municipal "George Coșbuc”
Duminică, Decembrie 15, 2024
Palatul Culturii
str. Albert Berger, nr. 10, Bistrița (BN), România
Bilete
www.iabilet.ro
Bilete
"La câţiva oameni distanţă de tine" de Dan Coman în regia lui Radu Afrim

"La câţiva oameni distanţă de tine" de Dan Coman în regia lui Radu Afrim

Spectacolul de teatru „La câţiva oameni distanţă de tine” în regia lui Radu Afrim este din nou la Bistriţa! Două reprezentaţii!

15 Decembrie, Palatul Culturii, ora 16.00 şi ora 20.00

Bilete
Reprezentaţia 1
https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-la-cativa-oameni-distanta-de-tine-de-dan-coman-in-regia-lui-radu-afrim-reprezentatia-1-ora-16-00-105322/

Reprezentaţia 2
https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-la-cativa-oameni-distanta-de-tine-de-dan-coman-in-regia-lui-radu-afrim-reprezentatia-2-ora-20-00-105323/

Un
spectacol despre apropierea dintre oameni. Despre distanțele dintre noi care cresc și descresc odată cu fiecare alegere, cu fiecare vis, cu fiecare nouă întâlnire. Un spectacol despre relațiile dintre părinți și copii, aflate în permanentă schimbare. Un spectacol care radiografiază una dintre cele mai dureroase realități ale zilelor noastre: migrația. Un spectacol care vorbește despre plecările la muncă în străinătate și despre dezechilibrele pe care acestea pot să le provoace. Despre adevăr și minciună, despre singurătate și dragoste. Și despre cum toate acestea se află la doar câțiva oameni distanță de tine.

***Spectacolul de teatru „La câţiva oameni distanţă de tine” este o producţie a Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc”, Bistriţa în parteneriat cu Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, Bucureşti***

Distribuţie: Marius Bodochi, Marius Manole, Mirela Oprişan, Natalia Călin, Flavia Giurgiu, Ştefan Iancu

Text: Dan Coman

Regie şi univers sonor: Radu Afrim

Scenografie: Sabina şi Bianca Veşteman

Coregrafie: Flavia Giurgiu

Concept lumini: George Jipa

Sunet: Sorin Berehuescu

Radu Afrim este unul dintre cei mai talentați și mai sofisticați regizori de teatru europeni. A fost desemnat „Cel mai bun regizor” de trei ori, de către UNITER, Uniunea Teatrală din România pentru “Tihna” după Attila Bartis (compania „Tompa Miklós“, Teatrul Național Târgu-Mureș, 2015), pentru “Joi.megaJoy” a lui Katalin Thuroczy la Teatrul Odeon din București (2007) și pentru”Plastilina” de Vasili Sigariov la „Toma Caragiu“ Ploiești (2006). În 2008 a câștigat și „Coup de Coeur de la Presse” (premiu decernat de presă) la Festivalul „Off” de la Avignon, pentru piesa lui „Mansarde à Paris. Les détours de Cioran” de Matei Vișniec. A fost timp de 3 ani director al Galei Tânărului Actor (Gala HOP) în perioada 2013-2015. Dintre cele mai recente spectacole regizate amintim “Pădurea spânzuraţilor” după Liviu Rebreanu (2018), „Inima şi alte preparate din carne” după Dan Coman (2020) - Premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol în 2021, "Repetiție pentru o lume mai bună” dramatizare de Mihai Radu și Ionuț Sociu după romanul omonim de Mihai Radu (2023), „Antologia dispariţiei” (2024), „Zi de bucurie” (2024)

Marius Bodochi este unul dintre cei mai recunoscuţi şi iubiţi actori de teatru şi film din România. Este director artistic al Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti. A creat roluri memorabile în teatru, film, televiziune şi teatru radiofonic în acelaşi timp având şi o importantă activitate didactică. A colaborat de-a lungul carierei sale cu cei mai importanţi regizori români. Roluri recente în spectacolele TNB: „Repetiție pentru o lume mai bună", dramatizare de Mihai Radu și Ionuț Sociu după romanul omonim de Mihai Radu, regie Radu Afrim (2023), „Cuvântul progres rostit de mama suna teribil de fals" de Matei Vișniec, regie Botond Nagy (2023), „Cei drepți" de Albert Camus, regia Mihai Măniuțiu (2022). Filmografie recentă: „Capra cu trei iezi” (2022), „Apostolul Bologa” (2018) „La limita” (2016).

Marius Manole este din 2002 actor la Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti şi unul dintre cei mai îndrăgiţi actori ai generaţiei sale. A făcut roluri remarcabile în teatru, film şi televiziune şi a participat în numeroase proiecte în teatrele din ţară. A câştigat Premiul Uniter pentru „Cel mai bun actor în rol secundar” pentru rolurile Bătrânica apatică și Actorul din spectacolul „Între noi e totul bine”, regia Radu Afrim (2016). Roluri recente în spectacolele: "Repetiție pentru o lume mai bună", dramatizare de Mihai Radu și Ionuț Sociu după romanul omonim de Mihai Radu, regie Radu Afrim (2023), „Cei drepți" de Albert Camus, regia Mihai Măniuțiu (2022),„Trei surori”, un scenariu (ne) firesc de liber după Cehov, regia Radu Afrim (2019), "Pădurea spânzuraţilor" după Liviu Rebreanu, regia Radu Afrim (2018)

Mirela Oprișor este o actriță de teatru, televiziune, și film. După câţiva ani petrecuţi la Teatrul de Comedie din Bucureşti este acum actriţă la Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti. A primit Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță pentru rolul Adrianei Hanganu din filmul „Marți, după Crăciun”. Pentru publicul larg este cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune „Las Fierbinţi”. Roluri recente în spectacolele: "Repetiție pentru o lume mai bună", dramatizare de Mihai Radu și Ionuț Sociu după romanul omonim de Mihai Radu, regie Radu Afrim (2023) „Cei drepți" de Albert Camus, regia Mihai Măniuțiu (2022) "Bolta cerească" de Lucy Kirkwood, regia Gelu Colceag, (2022)

Ştefan Iancu este unul dintre cei mai promițători actori ai noii generaţii. E recunoscut pentru roluri în film și televiziune precum „Un pas în urma serafimilor” (2017) pentru care a primit trofeul Gopo, „Amintiri din Epoca de Aur - Dragoste în timpul liber” (2009) sau „Vlad”, serialul Pro TV.

Flavia Giurgiu este actriţă de teatru şi film şi colaborează cu Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti fiind implicată în numeroase proiecte şi ateliere de film şi teatru în ţară. Roluri recente în spectacolele: „Trei surori”, un scenariu (ne) firesc de liber după Cehov, regia Radu Afrim (2019) “Neguțătorul din Veneția” de William Shakespeare, regia Alexander Morfov (2019) "Pădurea spânzuraţilor" după Liviu Rebreanu, regia Radu Afrim (2018).

Natalia Călin este actriţă de teatru şi film fiind angajată la Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti din 1999. A câştigat Premiul UNITER pentru „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru rolul Doamna Bologa din „Pădurea spânzuraților” în regia lui Radu Afrim (2019). Roluri recente în spectacolele: "Repetiție pentru o lume mai bună", dramatizare de Mihai Radu și Ionuț Sociu după romanul omonim de Mihai Radu, regie Radu Afrim (2023) "D`ale carnavalului" de I.L. Caragiale, regia Alexandru Dabija (2021) „Trei surori”, un scenariu (ne) firesc de liber după Cehov, regia Radu Afrim (2019) "Pădurea spânzuraţilor" după Liviu Rebreanu, regia Radu Afrim (2018)

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Palatul Culturii

str. Albert Berger, nr. 10
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România

Bistrița

Palatul Culturii din Bistrița

Edificiul cu arhitectură vieneză, leagănul culturii bistrițene de peste 120 de ani.

În apropiere
  • Edificiul cu arhitectură vieneză, leagănul culturii bistrițene de peste 120 de ani.

  • Misteriosul turn al cetății medievale Bistrița, o mărturie vie a istoriei zbuciumate a orașului

  • Unul dintre cele mai reprezentative monumente istorice în stil baroc din municipiul Bistrița

  • O clădire importantă aflată în inima Bistriței care adăpostește funcțiile administrative ale orașului încă din secolul XIV.

  • Biserica cu cel mai înalt turn medieval din România situată la răscruce de drumuri în Piața Centrală