Filmul documentar "Fenomenul vindecării"

1 dată disponibilă · Organizat de Cercul de Prieteni Bruno Groening
Selectează o dată
JOI, 28 NOI
17:00
+0
Noiembrie 21 - 28, 2024
Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Strada General Grigore Balan Nr. 19, Bistrița (BN), România
Filmul documentar "Fenomenul vindecării"

Filmul documentar "Fenomenul vindecării"

Filmul documentar în trei părți, FENOMENUL VINDECĂRII, oferă o perspectivă impresionantă asupra vindecărilor minunate care au loc în comunitățile Cercului de prieteni Bruno Gröning.

Prima parte începe în 2006, la cea de-a 100-a aniversare a lui Bruno Gröning (1906-1959) și ilustrează activitățile Cercului de prieteni din India și Africa. Filmul acoperă, de asemenea, activitatea Grupului Medical Științific, unde medicii verifică rapoartele de vindecare. Filmul documentar privește, de asemenea, viața și activitatea lui Bruno Gröning și primii 20 de ani de la întoarcerea sa acasă.

FENOMENUL VINDECĂRII oferă o mărturie impresionantă a eficienței unei puteri spirituale accesibile fiecărei ființe umane, pe care Bruno Gröning a numit-o Heilstrom.

Vă așteptăm joi 21 noiembrie 2024 la difuzarea filmului documentar ” Fenomenul vindecării ” ( prima parte) si joi 28 noiembrie ( partea a doua si a treia) ce va avea loc la Complexul Muzeal Bistrita, str. Gen. Grigore Balan nr. 19 din Bistrita.

Filmul începe joi 21 noiembrie la ora 17.00 și se va termina la ora 19.00 iar joi 28 noiembrie va incepe la ora 17.00 si se va termina la ora 20.30.

Intrarea este gratuita, orice donatie este binevenita.

Eveniment organizat de Cercul de Prieteni Bruno Groening.

Informații suplimentare și rezervări : www.bruno-groening-film.org sau la telefon: 0745/ 362962.

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Strada General Grigore Balan Nr. 19
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România

Bistrița

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Fosta Cazarmă de Honvezi este un monument istoric din secolul XIX ce găzduiește cele aproape 70000 de exponate ale Muzeului Județean.

În apropiere